SAMMEN MOD HVIDVASKNING AF PENGE

Vi arbejder altid på at forbedre vores muligheder, for at gøre din kundeoplevelse mere enkel, effektiv og personlig. For at beskytte dig som kunde, os som virksomhed og samfundet generelt, tager FOREX forebyggelsen af kriminelle aktiviteter såsom hvidvask af penge, finansiering af terrorisme, menneskehandel og ulovlig våbenhandel meget alvorligt.  Selvom vi ved, at langt de fleste af vores kunder har gode intentioner, stiller vi de samme spørgsmål til alle.

HVAD SPØRGER VI OM

Når du anvender vores tjenester, såsom veksler penge, stiller vi en række spørgsmål om formålet med det, såsom hvor du skal rejse til, og hvor længe du skal være væk. Vi er forpligtet til at forstå transaktionen og kan derfor også stille dig supplerende spørgsmål, såsom hvor pengene kommer fra, og hvordan du planlægger at anvende vores tjenester i fremtiden.

Identitet og legitimering

I alle tilfælde skal du bekræfte din identitet, eksempelvis via dit pas, kørekort eller andet gyldigt ID-dokument med foto. På grund af ny lovgivning kan det også være nødvendigt at svare på, om du er en person i en offentlig stilling, nært familiemedlem eller tæt medarbejder til en sådan eller har et andet formelt statsligt arbejde.

Sådan behandler vi dine oplysninger

De oplysninger, du giver os, er omfattet af Databeskyttelsesforordningen (GDPR) og behandles helt fortroligt.